48- часова диета с вода

voda-krasota

Съвременната храна често съдържа вредни вещества, като пестициди, регулатори и пр., за които дори не подозираме. Привържениците на идеята за пречистване на тялото смятат, че тези храни освобождават много токсини в тялото ни.

Диетата с вода, която се провежда в рамките на 48 часа, цели пречистване на тялото, ускоряване на метаболизма и бързо отслабване. Консултирайте се с лекаря си преди да се подложите.

Цел

Основната цел на диетата е да пречисти тялото. По този начин храносмилателната система си почива. Гладуването с вода помага за възстановяване на чревната лигавица и позволява на клетките да изхвърлят шлаките и да неутрализират вредните токсини.

voda-terapiya

Характеристики

Преди да започнете диетата с вода, трябва да намалите храните със захар и рафинирани храни. Резките промени в неправилното хранене с много калории към консумация само на вода, причинява главоболие и силен глад. През този ден само на вода трябва да изпиете поне 2 литра вода. Не трябва да приемате никаква друга храна. Пийте минерална вода, а не чешмяна.

48- часовото гладуване с вода може да бъде трудно в началото на диетата. Ако досега не сте го практикували, опитайте само 24 часа на вода. След като сте свикнали, вече можете да опитате 48- часовата диета.

Ползи

През този 48- часов период можем бързо да свалим килограми. Можете да свалите между 1, 35 кг и 1, 80 кг. Диетата на вода стимулира енергийните нива, прави кожата по- светла, подобрява работата на сърцето, облекчава стреса, регулира храносмилането и намалява болките в тялото.

Все пак не забравяйте, че гладуването за 48 часа може да е опасно, тъй като не получаваме полезни вещества.

Ако искате обаче да отслабнете здравословно, направете здравословна и балансирана диета с подходяща тренировъчна програма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване