ТОП продукт за Отслабване

ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ – „ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“

Внимание! Пред вас е турбореактивният унищожител на мазнини „Диетин комплект“. След победния си рейд из цяла Западна Европа и Америка, универсалният убиец на излишни килограми „Диетин Комплект“ стъпи и в България.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА „ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“:

„Диетин комплект“ е биоактивна формула за реактивно топене на излишните килограми и оформяне на стройна и изящнаДиетин комплект - № 1 за отслабване фигура. БЕЗ РИСК ЗА ЗДРАВЕТО! Гръмката му поява на световния пазар се случи благодарение на революционното откритие от края на 2012 г. на американска козметична лаборатория. След дългогодишно главоблъскане учените зад океана най-сетне откриха ензима, отговорен за затлъстяването. И неговото име е „Ацетил коензим-А карбоксилаза“. Учените доскоро и не подозираха, че именно това е ензима, който прави хората дебели и неугледни. Буквално месец по-късно лабораторията разработи и формула за неутрализиране на въпросния ензим под името: „Diet in“. За първи път в света продуктът за отслабване „Diet in – set“ (Диетин комплект – пр.) блокира ензима на затлъстяването и намалява трайно неговите ненужно високи нива в организма. Като по този начин ускорява метаболизма на мазнините, топи ги и щади мускулната маса. Или казано с други думи:

ДИЕТИН КОМПЛЕКТ:

  • Гарантирано сваля от 3 до 5 кг. от наднорменото ви тегло само за 1 месец.
  • Изгаря излишните мазнини и оформя строен и красив релеф на тялото ви
  • Намалява мазнините, които се абсорбират от организма
  • Контролира килограмите и апетита
  • Увеличава мускулната маса за сметка на мазнините
  • Способства за намаляване на холестерола
  • Има благотворно влияние върху проблеми с черния дроб
  • Без странични ефекти

Диетин комплект“ се състои от продуктите „Диетин-гел“ – 210 гр. ( за външно третиране ) и „Диетин-S“ – 250 мл. (сироп – екстракт за пиене).

Двата продукта се приемат комбинирано в продължение на 1 – 1,5 месеца. В рамките на този срок сваляте от 5 кг. мастна тъкан (за хора с тегло, близко до нормалното) до 15 кг. (за хора със свръхнаднормено тегло). „Диетин комплект“ за отслабване не просто гори калориите. Продуктът превръща част от излишните мазнини в мускулна маса. Ако желаете да изваете здрава и красива фигура, а не елементарното и болнаво сваляне на килограми, вашият незаменим помощник е революционният продукт за отслабване „Диетин комплект“.

СЪДЪРЖАНИЕ НА „ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“:

диетин гелДИЕТИН-ГЕЛ“ СЪДЪРЖА: холин, кофеин, анасон, хидролизиран сладник, цистозиин, камфор,ментол,лен и още 2 тайни съставки, които са предмет на ноу хау
ДИЕТИН-S“ СЪДЪРЖА: Лен, соя, куркума, холин, инозитол, Б- комплекс, ванилия, канела и още една тайна био съставка.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

„ДИЕТИН-ГЕЛ“ се нанася веднъж дневно с масажиращи движения, приоритетно върху най-проблемните зони по тялото. Желателно е гелът да престои върху кожата поне половин час, след което може да се отмие с вода.диетин сироп
СИРОП-ЕКСТРАКТЪТ „ДИЕТИН-S“: 2 мл. от сиропа се разтварят в 200 мл. вода (една водна чаша), разбърква се и се пие. Процедурата се повтаря 4-5 пъти дневно.

ЗАБЕЛЕЖКА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ: По време на приема на продуктите „Диетин“, избягвайте консумацията на храни с високо съдържание на рафинирана захар, бял хляб и безалкохолни напитки. Желателно е да увеличите консумацията на риба, супи и салати.

ЦЕНАТА НА „ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“, състоящ се от „Диетин-гел“ – 200 гр. ( за външно третиране ) и „Диетин-S“ – 250 мл. (сироп – екстракт за пиене) е 35 лв. Продуктите „Диетин“ се доставят по куриер на посочен от Вас адрес, като куриерската доставка е БЕЗПЛАТНА!

ОТСТЪПКИ В ЦЕНАТА: Само за потребителите в този сайт, при закупуване на 2 комплекта „Диетин комплект“ цената е 62 лв. Ако закупите 3 комплекта, цената е 89 лв. с БЕЗПЛАТНА куриерска доставка.
ФИРМА ПРОИЗВОДИТЕЛ: „БИЛЕН“ ЕООД

Отслабване с Епсилон КомплектЗа поръчка на ТОП продукта за отслабване „Диетин Комплект“,

моля попълнете формата за поръчки по – долу или ни се

обадете на телефон 0893 24 74 74

 ПОРЪЧАЙ ТУК:

Вашето име и фамилия (задължително)

Вашият Email (задължително)

Името на продукта

Град и точен адрес за доставка

Телефон за връзка

Брой

ОЩЕ ЗА „ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“

Продуктите „Диетин комплект“ предизвикват реактивно отслабване като свалят мастна тъкан, без да намаляват водата и протеините в организма. Или казано с други думи – „Диетин комплект“ гори само мазнини, без да топи мускулната тъкан.Диетин комплект - № 1 за отслабване Препоръчително е успоредно с приема на „Диетин комплект“ да не се спазва специална диета (извън споменатата по-горе в „Забележка от производителите“), за да може постигнатите резултати да останат трайни. И именно това отличава „Диетин комплект“ от останалите продукти за отслабване на българския и световния пазар. Основната цел на революционната формула за отслабване „Диетин комплект“ е да коригира съотношението на енергиите, получени от топенето на въглехидрати и енергиите, получани от топенето на мазнини. Тоест – дела на енергията, получена от топенето на мастните киселини да се увеличи. Диетин комплект активира целия сложен комплекс на разграждането на мастните киселини и превръщането им в енергия.

ЗАЩО „ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ Е РЕВОЛЮЦИОНЕН ПРОДУКТ ЗА

ОТСЛАБВАНЕ:

Авторите на формулата за отслабване „Диетин“ са стъпили на последните научни разработки, които посочват ензима – главен виновник за затлъстяването – „Ацетил коензим-А карбоксилаза“. „Диетин комплект“ блокира този ензим и намалява трайно неговите ненужно високи нива в организма. Вследствие на което предизвиква реактивно и здравословно отслабване. Ускорява метаболизма на мазнините в организма и ги стапя, като щади мускулната маса.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване