Странните диети на звездите

Ето някои от странните диети за отслабване, които прилагат едни от най- големите световни звезди:

Beyonce, Jay-Z

Бионсе и Джей Зи се подлагат на 22- дневна веган диета преди Коледа, за да се пречистят. Не ядат никакви продукти от животински произход. Този начин на хранене не се приема за много екстремен, защото се прилага от още доста известни личности.

Кристина Агилера е известна с резките промени в килограмите си, като последно успя да свали над 10 килограма за няколко месеца. Певицата използвала диетата на 7- те цвята. Състои се в това да се ядат храни само от един цвят през целия ден, на следващия ден сменяте цвета и пр., докато мине седмица.

Гуинет Полтроу. Актрисата публикува своя книга с рецепти, която стана бестселър. В нея Полтроу обяснява, че тя и децата й се хранят без да приемат никакви въглехидрати и червено месо.

kristina-agilera

Дженифър Анистън. Актрисата винаги поддържа тялото си, тъй като е склонна към качване на килограми. Рейчъл от „Приятели“ е изпробвала най- различни диети за отслабване, но една от най- странните е диетата с бебешка храна.

Рене Зеуегър. Напълнява и отслабва рязко и с много за двата филма „Бриджит Джоунс“. Актрисата признава, че смучела…кубчета лед. По този начин се успокоявала.

Фърги не стига до подобни крайности. Певицата спазва една доста известна рецепта – 1 с.л. ябълков оцет сутрин на гладно за по- добро храносмилане.

Фърги в действие. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване