Гъбите рейши помагат за отслабване

рейшиГЪБИТЕ РЕЙШИ УСКОРЯВАТ МЕТАБОЛИЗМА И ЗАМЕСТВАТ МЕСОТО

Тези гъби за много полезни за отслабването.

Някога чували ли сте за гъбите рейши? Произходът им е от Азия и освен за храна, се използват и в медицината от древни времена. Малко по малко се сдоби с популярност и в останалия свят заради невероятните си свойства.

Освен всички качества, които притежават гъбите рейши, за най- важното е, че помага за отслабване.

ЗАЩО ГЪБИТЕ РЕЙШИ ПОМАГАТ ДА ОТСЛАБНЕМ?

Ускоряват метаболизма. Това е основното им качество за отслабване. Като стимулират метаболизма, помагат за по- бързото горене на мазнините.

Могат да заместват месото. Много засищат и са месести, затова могат да се ядат вместо месо, както и повечето гъби.рейши1 По този начин ще поемате по- малко калории и почти никакви мазнини.

Помагат да премахнете мазнините. Пречистват тялото и унищожават мазнините. Друга причина, поради която да ги включите в диетата си.

Нискокалорични и богати на фибри. Като всички гъби, така и рейши съдържат малко калории. Нямат мазнини, а са богати на фибри.

КАК МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ?

Обикновено се продават изсушени. Затова първо трябва да ги накиснете във вода, а после да ги използвате. Препоръчителната доза е по 9-10 грама дневно сухи гъби. След като се накиснат във вода, много увеличават обема си. Също може да се консумират на прах, на екстракт, на таблетки, чайове и др.

Още за качествата на гъбите рейши. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване