Най- лошите диети за отслабване за 2014

Ето кои диети за отслабване за посочени като най- лошите за 2014:

losha-dieta

Всяка година учени оценяват най- известните диети и публикуват резултатите в престижно американско издание. Разбира се, всички изброени режими, имат и своите поддръжници. Ето кои диети за отслабване са посочени с най- лоши показатели.

1 . Палео диетата. Режимът е популярен още от 70- те години. Идеята на тази диета за отслабване е да се храним като палеолитния човек, който бил основно ловец или събирал плодове. Ядат се много протеини, повечето от животински произход, избягвате се захар, зърнени храни, боб, а млечни продукти изобщо не се ядат.

2 . Алкалната диета. Според експертите, е възможно да се свалят килограми с нея, но не заради алкално- киселинния loshi-dieti-2014принцип.

3 . Диета според гликемичния индекс. Няма много потенциал като диета за отслабване, твърдят експертите.

Идеята да се разделят въглехидратите на „добри“ и „лоши“ няма научна основа, така че за хората, които правят диетата, е трудно да се ориентират.

КАК ДА ОТСЛАБНЕТЕ?

Успехът в отслабването се постига като си набележите цел и промените начина си на живот, като приемате по- малко калории и се поддържате активни, съветват диетолози. Ето няколко полезни съвета:

Не бързайте. Най- добрият начин да се отслабне е като го правите бавно. Напълно е възможно да свалите един- два килограма на седмица, като не излагате здравето си на риск .

Приемете здравословни навици. Балансирано хранене и физическа активност са необходими, за да отслабнете.

Следете калориите. Ако приемате на ден между 1000 и 1500 калории, ще успеете да отслабнете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване