Свалете 10 кг за 10 дни!

ддддддддддддддддддддддддИскате да свалите 10 килограма за 10 дни? Няма проблем ! Просто се пригответе за много гладна диета. През всички тези дни на диета дневният прием на калории ще бъде стриктно следен. Така че, тази диета напълно изключва храненето със съдържащите въглехидрати продукти: хляб, зърнени храни, сладкиши, тлъсти меса.

Като напитка се препоръчва да се използва само чиста питейна вода и  плодов чай без захар. Трябва да се пие преди всяко хранене 1-2 чаши вода, като не трябва да пиете по-малко от 2 литра вода на ден. По този начин ще се предпазите от запек.

Ето и самата диета:

Ден 1 : Можете да изядете 5 варени яйца (от 10 часа сутринта на всеки 2 часа по 1 яйце)
Ден 2: Една варена риба без сол (скумрия)
Ден 3: Варени пилешки гърди без сол
Ден 4: 5 варени картофа ( от 10 часа сутринта на всеки 2 часа по 1 картоф )
Ден 5 : Пилешка шунка или говеждо месо ( 0.5 кг )
Ден 6 : Всякакви плодове  с изключение на банани ( неограничено количество )
Ден 7: Зеленчуци ( неограничено количество )
Ден 8 : Извара ( 0.5 кг )
Ден 9 : три кофички кисело мляко 1 % масленост
Ден 10 : Пилешки бульон

Най-добре е да се придържате към регулярен интервал между храненията . Дневната ставка на тези продукти е желателно да се разделят на 5-6 хранения.
apple-beautyТова е трудна диета, особено през първите 2-3 дни. Но постепенно тялото се адаптира към оскъдната храна, а до края на диетата ще се почувствате значително по-добре. По време на диетата е препоръчително да прекарвате повече време на чист въздух , да вземете водни процедури, но не прекалявайте с физическата активност.

Много е важно на изхода от диетата постепенно да увеличавате количеството на калориите в храната си. Идеалното би било, в продължение на една седмица след диетата, постепенно да възстановявате хранителните си навици. В противен случай наднорменото тегло ще се върне бързо и то с добавка .

Диетата е противопоказана при наличието на хронични заболявания. Ако имате съмнения – консултирайте се с вашия личен лекар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване