Как да спазваме диетата си, дори когато се храним навън

hranene-izvan-doma

Обядването или вечерята навън, пътуването могат да дестабилизират диетата ви или опитите ви да се храните по- здравословно.

Но ако се научите да спазвате някои лесни правила и успеете да си самоналожите „червени линии“, катастрофата ще е овладяна. Ето как да го постигнете:

-Зелена гарнитура. Не се изкушавайте от други гарнитури. Избирайте винаги салата или зеленчук. Ако си изберете здравословна гарнитура, няма да се изкушите да боднете и едни пържени картофки, защото вече ще сте сити.

-Дресинг и диетични сосове. Готовите сокове съдържат голямо количество мазнини и захари. За да не превръщате салатата си в калорийна бомба, изберете класическия дресинг винагрет.

salata-dieta-1

-Печено или на скара. Това е най- добрият избор за основното. В никакъв случай не избирайте пържено или панирано, защото така приготвена, храната е напоена с много мазнина.

-Пийте вода. Няма друга по- здравословна напитка.

-Внимавайте с предястията. Не са забранени, но се старайте да избирате такива, които или се ядат сурови или са приготвени по начин, който не добавя излишни калории. Внимавайте с еуфорията по време на предястието и не забравяйте, че спазвате диета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване