Как да намалим апетита си

диетаВ името на диетата за отслабване, която спазваме,  се стараем да постиснем апетита си дори и ако умираме от глад. Да се отървем от огромния апетит е основна задача, която трябва да изпълним, за да отслабнем.

На всички се случва да правят опити да влязат във форма, или просто да се стараят да запазят добрата си фигура. Диетолозите съветват 15 минути преди хранене да се пие по чаша вода или мляко с пълнозърнест хляб, малко извара и кафенце. Вместо това може и само чаша хладка вода. Ето и някои правила, които ще помогнат да намалите апетита си:

1. Пийте повече течности, те убиват апетита

2. Не използвайте никакви подправки, дори и сол. Те не само, че не понижават апетита, а дори раздразват стомаха и ще предизвикат организма да иска още храна

3. Колкото и да ви е чудно шоколадът ( най – често определян като калорична храна, и основен враг на диетите задиета отслабване ) също ще помогне да се отървете от постоянния глад. Трябва обаче да е черен. На ден можете да си позволите по три парчета

4. Яжте много плодове, както и зеленчуци. Чрез тях ще се чувствате сити, а и са бедни на калории. Оставете ги на видно място, за да са ви винаги под ръка – например на масата.

5. Много хора огладняват точно преди да е дошло време за сън и не успяват да заспят гладни, но точно нощните часове са тези, през които се отслабва.

Как да намалим апетита си по естествен път. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване