Диета за намаляване на теглото на зодия Козирог

za-ili-protiv-spazvaneto-na-dieta-polzi-i-vrediКозирозите не се отличават с юнашко здраве, но и това, което имат им е напълно достатъчно, за да живеят дълъг и щастлив живот. Основното нещо, което трябва да направят е да имат малко по-голямо уважение към тялото си. Първо, всички Козирози трябва да обърнат внимание на метаболизма на тялото си, който не прилича на никой друг знак на зодиака, трябва постоянно стимулиране.

Поради мудния поток на метаболитните процеси в Козирог, първите жертви на това са костната система, която се проявява в появата на заболявания като ревматизъм, заболявания на костите, безплодие, увреждане на краката и коленете, депресия, продължителни настинки, радикулит, артрит. Просто Козирозите са склонни към кожни заболявания от инфекциозно-алергична природа. Главоболие, бъбречно заболяване и психически заболявания може да бъде резултат от тяхната меланхолия, към която са склонни представителите на тази зодия.

Основният проблем в храната в Козирог е мудното храносмилане. За да работи те трябва да използват различни подправки – звезден анасон, карамфил, градински чай, индийско орехче, мента, босилек, както и магданоз, целина. В допълнение, Козирозите имат право да консумират аперитив преди хранене. Все пак, това не означава, че алкохолът може да се консумира във всяко количество.

Козирозите трябва да избягват прекалено тежките хранения, не се препоръчва да смесват в една стъпка протеини и въглехидрати. Трябва да се откажат от сладките десерти и напитки, съдържащи захар, веднага след хранене. Ако е възможно, да бъдат изключени от диетата им месото, пържените картофи, мазните риби, чипс, консерви, пушени салами и спанак.

Диетолозите им препоръчват лека храна, постно месо със задушени зеленчуци, макаронени изделия, зърнени храни, кисело мляко, извара, пълнозърнест хляб.

От плодовете за Козирог са най-полезни: ягода, череша, черна череша, къпина, слива, дюля и пъпеш.

Зеленчуци: цвекло, патладжан, моркови.

По този начин, в основата на здравословния начин на хранене за Козирог, са лесно смилаеми хранителни продукти, които най-добре подхождат на отделителната им система. Също така, в менюто на тяхната диета трябва да има  достатъчно количество зеленчуци и плодове.

За дългосрочна загуба на тегло е много подходяща системата за разделно хранене.

bauchprobleme
За бързо отслабване на Козирозите се препоръчва да пробват с най-различните популярни нискокалорични диети, като елда, кефир, ябълчена, винена диета.
Бързата диета трябва да бъде допълнена с витамини и микроелементи.

Противопоказани са им строгите диети със значително ограничаване на калории, особено шоколадовата диета.

Можете да ускорят загуба на тегло с помощта на масаж и упражнения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване