Свалете 2 килограма за един ден

ррррррррррррИма моменти, в които ви  се налага спешно да свалите някое и друго излишно килце от вашата осанка. Най-често с този проблем се сблъскват спортистите, когато трябва да свалят няколко килограма за да влязат в своята категория. Е, сега ще се поучим от техния опит.

Свалянето на два килограма за един ден с диета не е  толкова непосилна задача. Най-лесният начин за това е с глад. Един ден може да се изгладува само на вода и сухари. Ако нямате опит, това гладуване ше ви се отрази зле. Затова следвайте нашите съвети за гладна диета с вода.

Още предната вечер, вместо вечеря, изпийте две водни чаши физиологичен разтвор и лягайте да спите. На следващия ден не яжте нищо, а пийте само питейна вода в неограничено  количеството. Ако използвате този метод за първи път през втората половина на деня  може да се появи главоболие и да станете раздразнителни. В този случай, можете да използвате следното анти-стрес питие: В чаша топла вода се смесват една чаена лъжичка мед и малко лимонов сок. Калориите в тази напитка са минимално количество, но тя действа доста ободрително.  Водно – гладната диета  продължава до вечерта.

Вечерта можете да хапнете салата от зеле и моркови, подправена с растителна мазнина и лимонов сок.
Процесът на отслабване при тази гладна диета се дължи предимно на премахването на излишната вода и прочистването на червата.

Вторият метод за намаляване на теглото с 2 килограма за един ден е с разтоварващ  ден.

Изборът на продукти за този разтоварващ  ден не е от особено значение и зависи изцяло от вашия вкус  и предпочитания. Все пак, диетолозите съветват  за тази цел най-добре е да се използват зеленчуци, а максималният ефект може да се постигне с краставици.

upraznenia-dla-ploskogo-zivotaКраставиците са на разположение целогодишно, съдържат в себе си минимум калории /само 15 калории на 100гр/ и имат диуретичен ефект, който помага да се увеличи загубата на тегло за кратък период от време.

Ако се спрете на този разтоварващ  ден, през целия ден трябва да  ядете само пресни краставици. За тази цел купете 2кг краставици и ги разпределете за 5-6 хранения. Много важно е да запомните, че не бива да подправяте краставиците със сол. И тук можете да пиете прасна минерална или питейна вода на корем.

Този метод дава възможност за един ден без проблем да свалите 2 килограма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване
2 коментара по “Свалете 2 килограма за един ден
  1. Веси каза:

    Може ли някой да напише дали действа, на 12 съм и имам наднормено тяло и имам 2 дни в които трябва да сваля 4 килограма моля ви за помощ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване