Д-р Пол Ривъс ще ви помогне да отслабнете

диетаДиетата, създадена от Ривас,  е наричана още „измамник”. С нея той помага на повече от 1500 човека да отслабнат. Той твърди, че диетата му е отдадена на поддържане доброто ниво на метаболизма, и се стреми да предотврати диетичната скука.

Хубавото е, че през почивните дни можете да похапвате от висококалоричните кулинарни изкушения, които обожавате. А през седмицата основните хранения са три на брой с две малки закуски, което влияе добре на метаболизма.
Желателно е да консумирате: постни меса, морски дарове, плодове, пълнозърнести храни, салати, обезмаслено кисело мляко, зехтин, ядки.

Примерно меню:

Закуска: две яйца – варени или бъркани, няколко парчета грейпфрут, обезмаслено мляко, кафе

Обяд: майонеза, риба тон

Следобедна закуска: малко фъстъцидиета

Вечеря: пилешко месо – варено или печено, задушени зеленчуци – хубаво е това да са броколи, една шепа кафяв ориз

Това, че са позволени храните, които обичате,  поддържа мотивацията ви , и в това е основното предимство на този хранителен режим. Насърчават се упражненията. Има разнообразие от храни.

Диетата обаче не е пригодена  за индивидуалните специфики и потребности, и количеството на храната съвсем няма да е достатъчно за мъже например или хора, които редовно спортуват, или се движат повечко, защото те и много по – бързо изгарят калориите, които са приели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване