15 – минутна тренировка за отслабване

Спортната тренировка може да ви бъде полезна в много отношения, не само за външния вид. Изследвания показват, че подобрява паметта, работата на мозъка и физическото състояние.

trenirovka-15-minuti

За съжаление, обикновено нямаме време да тренираме – защото трябва да отидем в залата, после да се приберем и пр.. Можем обаче да отделим винаги едни 15 минути у дома, за да го направим.

5 СТЪПКИ ЗА ПРОМЯНА НА ФИГУРАТА

За фитнес инструктора Джесика Смит отслабването само с 15- минутна тренировка е възможно, ако се комбинират правилните техники за ускоряване на метаболизма. Ето нашето предложение за тренировка:

1 . Загрявка. Разтворете крака на нивото на ханша ви, а дланите гледат напред пред раменете, свити в юмруци.trenirovka-dupe Започнете да клякате бавно като свивате рамене и бутате ханша назад.

2 . Клякане с гирички. Същата поза като предишното упражнение. Давате ханша назад и клякате като свивате коленете. Гиричките трябва да стигнат до нивото на прасеца ви.

3 . Рамене. Изправени сте. Ръцете са прибрани към тялото, гледат напред. Свийте лактите и после ги отпуснете.

4 . Корем. Отново държите гиричките. Коленете са леко свити. Държите гръбначния стълб изправен във възможно най- добрата позиция. Стегнете корема, докато се свивате напред. Тялото ви трябва да образува буквата L.

Всяко упражнение продължава 20 секунди. След това правите почивка от 10 секунди и продължавате.

Спортуването подобрява и емоционалното ви състояние.

15- минутна интензивна тренировка у дома. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване