Отслабване след празниците в 3 фази! Виж Тук:

otslabvane-koleda

Ако искате да отслабнете и да се разтоварите слез празниците, ви предлагаме план в 3 фази.
Ето кои са правилата, които важат и за трите фази: Трябва да се храним по пет пъти на ден, като приемаме най- много храна на закуска и обяд.

Закуската се състои от: зърнена храна или хляб, млечен продукт и плод. Ако ядем хляб, можем да го съчетаем с парче шунка или сирене.

Преди обед ядем плод и чай.

На обяд първото ястие винаги е салата или бульон. Второто е месо или риба. Десертът е плод.

На следобедна закуска ядем кисело мляко.

На вечеря избираме най- леката храна.

Разликата между фазите и включването на различни храни.

otslabvane-koleda-1

ФАЗА 1
Продължава две седмици. Не консумираме мазнини, захарни изделия, полуфабрикати, сосове. Увеличаваме консумацията на плодове и зеленчуци. Приготвяме храната задушена, на скара или на пара. Месото не трябва да е с тлъстини. Увеличаваме консумацията на риба. В тази фаза не консумираме въглехидрати, освен тези на закуска. През тези две седмици не ядем хляб на обяд и вечеря, паста, ориз, бобови култури и картофи. Правим упражнения веднъж дневно по 1 час, поне 3 пъти седмично. Избираме това, което ни харесва, дори да е просто разходка. Лека полека ще увеличаваме ритъма и натоварването.
ФАЗА 2
Включваме една порция ориз или паста веднъж седмично, само на обяд, никога на вечеря. Тази фаза продължава до когато ние решим, т.е., докогато свалим качените по празниците килограми или докато стигнем идеалното си тегло. Всичко останало е като през първата фаза.
ФАЗА 3
Това е поддържащата фаза. Можем да ядем паста, ориз или бобови култури два пъти седмично. Имаме един свободен ден, в който можем да ядем от всичко, но с мярка. Тази фаза може да продължи толкова, колкото искаме. По този начин ще задържим теглото си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване