Червено вино и отслабване

cherveno-vino-otslabvane

Всички алкохолни напитки съдържат калории и виното не прави изключение. Ако искате да отслабнете, трябва да внимавате и с виното. В зависимост от броя на чашите, които приемате през деня, както и на други фактори на диетата, трябва да ограничите консумацията.

КАЛОРИИ И ОТСЛАБВАНЕ

За да отслабнете, трябва да харчите повече калории, отколкото приемате. Научаваме се да внимаваме с храната, но често пропускаме да отчитаме калориите в напитките.

ЧЕРВЕНО СРЕЩУ БЯЛО ВИНО

1 грам чист алкохол съдържа 7 калории. Чаша червено вино съдържа повече калории, отколкото бяло (125 калории срещу 121). Това е така, защото червеното вино съдържа повече алкохол от бялото.

vino-otslabvane

ВЛИЯНИЕ НА АЛКОХОЛА ВЪРХУ МЕТАБОЛИЗМА

Алкохолът стимулира апетита. Може да ускори малко метаболизма и изгаря малко по- бързо калориите. Но не всички калории в алкохола са като във виното. Трябва да внимавате с консумацията на алкохол, защото е силен стимулант на глада.

КОМПЕНСИРАЙТЕ КАЛОРИИТЕ ВЪВ ВИНОТО

Въпреки че виното стимулира метаболизма, не можете да зависите от този ефект, за да изгорите излишните калории, особено ако пиете по няколко чаши. Ако пиете по няколко чаши на ден, трябва да премахнете нещо от диетата си. Например, можете да изключите газираното и соковете с много захар.

Ако искате да отслабнете, максимума, който можете да си позволите, е 1-2 чаши червено вино, при това да не е всеки ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване