5 навика в социалните мрежи, които помагат за отслабването

socialni-mreji

Социалните мрежи ни помагат да сме в час с нещата, от които се интересуваме, както и да сме в контакт с нашите приятели и любими същества. Полезни са ни дори, когато искаме да отслабнем.

Разбира се, става въпрос за това как се държим в социалните мрежи. Нека разгледаме кои навици в социалните мрежи ни помагат в битката с килограмите.

1 Не гледайте изкушаващи снимки на храна

На всеки му харесва да прочете за някоя хубава рецепта, придружена със снимки. Но колкото повече гледаме, макар и на снимка, храна, която ни изкушава, чувстваме все по- силен глад. Така лесно се поддаваме на изкушението на нездравословната храна. Така че, не гледайте снимки вкусни изкушения.

otslabvane-mreji

2 Включвайте се в групи за подкрепа.

Когато сте започнали да променяте хранителните си навици, двигателния си режим, имате нужда от разбиране. А можете да го получите най- пълноценно от хора, които са минали или също минават по същия път.

3 Публикувайте любими снимки

Насочете се към снимки, които се свързани със здравословния начин на живот: здравословна храна, правене на упражнения, и пр.

4 Пишете за предизвикателствата и успехите си

Промяната на навиците не е лека задача. Често има и спадове. Но не губете кураж. Използвайте социалните мрежи, за да пишете за предизвикателствата, които ви предстоят, както и за постигнатите резултати. Така ще откриете подкрепа и вдъхновение да продължите.

Внимавайте също къде споделяте. Правете го в групите, посветени на темата, в които има също хора със същия проблем. Иначе, може близките ви да се притеснят, че не искате да ядете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване