Няколко идеи за отслабване от индийската кухня

otslabvane-indiisko

Индийската кухня е много подходяща за хора, които искат да свалят няколко килограма за месец, според много експерти по хранене.

Освен че помага да свалянето на килограмите, подобрява и здравословното състояние. Причината е, че индийската кухня е дълбоко свързана и с народната медицина. Затова храната не просто зарежда с енергия, но и лекува.

Тайната е в голямото разнообразие от подправки, които се използват – кардамон, къри, кимион и пр. Те стимулират организма като повишават температурата и по този начин помагат на процеса за отслабване.

kurkuma

Предлагаме ви няколко комбинации, които хем помагат за топенето на килограмите, хем подобряват общото състояние:

Отслабване с куркума. Действието й по отношение на свалянето на килограми се изразява с ускоряване на метаболизма и по- бързо топене на мазнините по тялото. Подобрява работата на черния дроб и храносмилателния тракт, като пречиства тялото от токсините.

Отслабване с дал. Това е традиционно индийско ястие, което се приготвя от леща, грах и фасул, което се сервира с ориз и хляб. Много е богато на протеини и действа засищащо, така че да не изпитваме глад до следващото хранене. По този начин помага на отслабването.

Отслабване с кориандър. Принадлежи към семейството на целината и магданоза. Има силен диуретичен ефект и пречиства организма от токсините, мазнините и задържаните течности. В индийската народна медицина се използва за намаляване газовете в корема, пречистване на кръвта и намаляване подуването на корема.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване