Лесна рецепта за отслабване подпали нета! Виж Тук:

korem-2

Предлагаме ви рецептата за отслабване, която предизвика фурор в мрежата! Приготвя се от две съвсем достъпни съставки, които всяка домакиня им в кухнята си. Тези подправки са много полезни за храносмилането, което ги прави особено ефективни за изгарянето на мазнини. Освен това увеличават скоростта на метаболизма и за да го поддържат все така, изразходват мастните натрупвания.

Съставки:
– 1 литър вода
– 1 пръчица канела
– 5 дафинови листа

chai-3

Начин на приготвяне:
Слагаме водата да се вари. Малко преди да заври, слагаме канелата и дафиновия лист. Спираме котлона и ги оставяме да киснат 5 минути. След това само се прецежда и се сервира.
Напитките за храносмилане и ускоряване на метаболизма се пият сутрин на гладно. Следващата часа се пие след като сме се наобядвали, а последната – преди сън.
Добре е рецептата да се допълни с балансирано хранене и физическа активност.

Дафиновият лист има изключително полезни свойства за храносмилането. Предпазва от подуване на корема и образуване на газове. Подобрява работата на цялата храносмилателна система. Помага за изхвърлянето на излишните течности от тялото заради диуретичното си действие.

Канелата е изключително полезна за ускоряване на метаболизма. Понижава апетита. Контролира кръвната захар. Освен това, има благоприятно въздействие върху цялата храносмилателна система.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване