4 дневна актьорска диета

актьорска диетаТази диета се смята за една от най-ефективните бързи диети, затова и често актьорите прибягват до нея за да влязат в някаква роля.

Тя по същество е  монодиета с ниско съдържание на мазнини.
Ето я и нея:

ПЪРВИ ДЕН – през първия ден на диетата може се пие само доматен сок и минерална вода и се яде варен ориз в неограничено количество. За целта, най-добре е да използвате кафявите сортове ориз, но можете да използвате и обикновен ориз. Захарта и солта са забранени. Опитайте се да пиете повече вода .

ВТОРИ ДЕН – на втория ден от диетата може да консумирате само извара и кисело мляко, във всякакво количество. Използвайте млечни продукти с ниско съдържание на мазнини. Пийте повече вода.

ТРЕТИ ДЕН – на третия ден можете вече да ядете месо и да пиете чай, във всякакви количества. Използвайте само бяло пилешко месо, свинското и агнешкото са забранени. Към месото не добавяйте сол. НЕ забравяйте да пиете много вода!

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – на четвъртия ден от диетата трябва да се яде само сирене и се пие червено вино. Но не бива да прекалявате с виното, не повече от една бутилка през деня. Все пак ние отслабваме, а не се алкохолизираме. Виното може да бъде заместено с прясно изцеден портокалов сок. Водата този ден е забранена.

Ако не искате да пиете вино или сте заклет трезвеник, за вас има втори вариант на актьорската диета.

Безалкохолна версия на диетата:

Менюто на диетата е променено, но това не оказва влияние върху ефективността и бързината й. Режимът на хранене е същия както в предната версия, основния  продукт се приема в неограничени количества. Туршиите и консервираните храни са забранени, както солта и захарта.

Меню номер 1
Ден 1 – ориз
Ден 2 – кисело мляко
Ден 3 – риба
Ден 4 – грозде

Меню номер  2
Ден 1 – ориз
Ден 2 – кисело мляко
Ден 3 – скариди
Ден 4 – диня

Меню номер 3
Ден 1 – ориз
Ден 2 – кисело мляко
Ден 3 – телешко
Ден 4 – ябълки

Повторението на тази диета повече от един път в месеца не се препоръчва. При хронични заболявания на вътрешните органи, най-добре е да се консултирате с вашия лекар.

519x469

Отзиви. Диетата е много ефективна и ясна – 4кг за 4 дни. Въпреки това, за да се поддържа тази диета не е толкова лесно. Първите два дни може да изпитвате слабост и главоболие, така че в този момент не се преуморявайте и прекарвайте повече време на открито.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване