Отслабване с ориз и риба тон за 6 дни! Виж Тук:

dieta-riba-ton-oriz

Тази диета е много лесна за спазване. Може да ви се стори леко монотонна. Затова не трябва да се удължава повече от седмица, тъй като има опасност от възникване на дефицит на вещества. Това е ударна диета, която ще ви даде начален старт в отслабването.

Целта на режимът е да свалим 3 кг за 6 дни.

Както се вижда, основните храни в диетата са ориз и риба тон. И двете базови съставки на менюто са известни със свойствата си за отслабване. Двете храни се комбинират идеално и помагат за по- бързото сваляне на килограмите.

Важно е да забравяте да пиете много вода по време на диетата – по 2 литра. Можем да овкусяваме храната си със сол. Позволено е и минимално количество зехтин за подправяне. Менюто трябва да се спазва стриктно всеки ден, за да извлечем максимума от режима.

ДНЕВНО МЕНЮ

Закуска: чай или кафе без захар + 2 плода, най- добре сезонни

Преди обед: 1 обезмаслено кисело мляко с плод или 1 лъжица мюсли

Обяд: риба тон и ориз (в количество по наше желание). 1 порция диетичен желатин.

Следобедна закуска: 1 цитрусов плод по желание

Вечеря: риба тон и ориз (в количество по наше желание). 1 порция диетичен желатин.

СВОЙСТВА НА РИБА ТОН: Съдържа много протеини – почти 24 грама в 100 грама. Това го прави предпочитана храна от спортистите.
БЯЛ ИЛИ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ОРИЗ: Има различни видове ориз, макар че сме свикнали да консумираме основно бял. В тази диета може да се консумират и двата вида. Но пълнозърнестият има повече полезни свойства, тъй като съдържа повече фибри.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване