Супа – идеалното ястие за отслабване!

Всяка нова мода в отслабването се анализира до най- малкия детайл от учените, за да се установят две неща: първо, дали е здравословна, и второ- дали наистина действа.

Най- новата тенденция в свалянето на килограми е яденето на супи. Нека разгледаме какво точно представлява и как се използва.

Яденето на супи – по- добър вариант от соковете и шейковете

Диетата със супи превъзхожда с много повече диетата със сокове и шейкове. По принцип, приготвянето на супи ни предлага много по- голямо разнообразие от варианти, за разлика от диетичните сокове. Освен това, супата е много по- пълноценно хранене, отколкото шейка или сока.

Позволява ни са съчетаем в едно ястие трите основни групи вещества, в подходящата пропорция – въглехидрати, протеини и мазнини.

Как да започнем диетата със супи?
Можем да приготвим нашите здравословни супи по хиляди различни начини. Експертите съветват да започнем с вкусове, които са ни познати, храни, с които сме свикнали. В крайна сметка, супите са доста разпространено ястие. Да не забравяме, че през лятото можем да ядем студени супи, сред които е и таратора. Крем- супите също са много добър вариант. Те ни гарантират прием на достатъчно полезни вещества, като витамини и минерали.

supa

Засищащо действие на супите
Утоляването на глада и чувството за ситост са много важни, за да издържим на диетата за отслабване. Ако изпием един сок за 5 минути, след още толкова ще сме все така гладни. Чрез супите се засищаме за много повече време и избягваме яденето между основните хранения.

Правилната диета
Разбира се, не можем сутрин, обед и вечер да ядем само супа. Но може, например, супата да ни е за вечеря. Трябва да спазваме баланса в храненето, в противен случай, ще изпаднем в опасна крайност. Все пак, целта не е да правим бърза диета за 5 дена и да свалим набързо няколко килограма. А да усвоим изцяло нови здравословни хранителни навици.

Да развихрим фантазията си
Приготвянето на супата ни помага да развихрим въображението си, да експериментираме – с подправките, със съставките. Така ще ни е винаги интересно и няма да се отегчаваме с еднообразен режим, както често се случва с диетите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване