Диета за хора със заседнал начин на живот

Качвате килограми и процесът  е необратим? Работата не ви позволява да спортувате, защото изпълва целия ви ден? Това е добре позната история.

zatlastyavane

Повечето хора, които водят заседнал  начин на живот,  работят затворени в офис, или зад бюро. Лесно напълняват, защото нямат възможност да изразходват калориите, които са приели. Затова именно менюто им трябва да бъде по – оскъдно  или да намерят поне мъничко време в натоварения си график и за спорт. Дали сутрин преди работа ще потренират вкъщи – било то упражнения, коремни преси, каране на колело или тичане из кварталния парк, или пък ще посетят фитнеса,  е въпрос на личен избор.

Трябва обаче да се вземат мерки, ако не искате да заприличате на шишко. Като за начало спрете сладкото, солта, zasedql-jivotпърженото, мазното. Колкото и банално да звучи – приема предимно на плодове и зеленчуци си остава най – ефикасния метод за отслабване. Те, между другото,  са и най – полезни.

Закуската е най – важна – тя ви дава сила за целия ден. Затова след като се събудите хапнете нещо нискокалорично, но хранително – например сандвич от пълнозърнест хляб с парче нетлъсто месо и зеленчуци. Обядвайте с нещо по – леко – например зеленчукова супа и филийка, препечен пълнозърнест или типов хляб. За следобедна закуска вземете някакъв плод. Вечер е най – хубаво да не ядете, но ако сте много гладни,  направете си един чай  или прясноизцеден сок от плодове, позволена  е и някаква салата – без значение зеленчукова или плодова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване