Как да преборим заседналия начин на живот

zasednal-jivot

Диетите за отслабване и упражненията няма да ви помогнат да свалите килограми, ако водите заседнал начин на живот. Всъщност, именно този начин на живот е причината за световната пандемия от затлъстяване.

Дори да тренирате 1-2 пъти седмично, за да отслабнете, трябва да изгаряте ефективно калории, което е трудно, ако водите заседнал начин на живот. Потърсете си компания за разходка: приятели, хора от семейството. Вместо да си чатите от вкъщи, излезте заедно навън. Така може да си правите по няколко разходни на ден. Ако се разхождате с приятели или колеги, ще изгаряте много повече калории.

razhodka-jivot

Ако работата ви пречи да се движите, може да вършите работа и докато сте на крак, вместо да стоите на бюрото. Вместо асансьор, използвайте стълби.

Може да си вземете стационарно колело и да въртите педалите, докато гледате телевизия. Може да скачате на въже, да правите упражнения. Чрез упражнения можете да изгаряте между 270 и 710 калории в час, в зависимост от теглото ви.

Друг вариант е да си пуснете любима музика и да танцувате. Може да го правите, докато почиствате дома, или докато работите в градината.

Където можете, ходете пеша, а не с автомобил. Така също ще имате много възможности да се движите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване