Зимна диета

диетаС тази диета можете да отслабнете без да се ограничавате прекалено. Резултати постигате за две седмици, а килограмите, които ще смъкнете за това време са шест на брой. Не е хубаво обаче да удължавате този срок – ако се налага направете си известна почивка, и след това я приложете пак, но в противен случай ще изтощите организма си.

Наблягайте на цитрусовите плодове, прясно изцедени сокове, сушени плодове, зеленчуци – пресни или приготвени по някакъв начин, но не пържени, ядки. Зимната диета набляга предимно на салатите, и изключва нишестето. Строгодиета забранени са хляба, тестените изделия, продукти, богати на скорбяла, картофите. За кафето важи същото, но пък можете да го замените с билкови чайове.

Ето го и дневното меню:

Закуска: един грейпфрут и един портокал, портокалов сок неподсладен.
Обяд: прясна зеленчукова салата, поръсена с малко лимонов сок, и лъжичка зехтин, смокини, стафиди, сини сливи или фурми.
Вечеря: зеленчуци или зеленчукова салата – най – хубаво ще е ако наблегнете на зелето, карфиола, моркови, спанак, ряпа. За десерт хапнете малко ядки – но не прекалявайте, или някакъв плод по ваш избор.

За по – добри резултати, съчетайте диетата със спорт, и променете за постоянно начина си на живот – научете се да се храните здравословно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване