Диетата, която спазва Риана

диетаВсички знаем какво страхотно тяло има Риана. Самата тя твърди, че най – големият  враг на перфектната фигура са въглехидратите. Не е толкова важно да отслабнете, а това да сте здрави, свежи и да се чувствате добре. Затова предпочита да се храни здравословно.

Хапва си обилни ястия, които й  препоръчва готвачът  й  Камал Калокох. Той споделя, че тя най – много обича паста, пиле, храни с ориз, карибска храна. Той се грижи за всичките ястия, с които тя се храни, независимо от това дали тя е на турне или не. Яде и преди да излезе на сцена, за да се зареди с енергия. Оризът й  дава всичко, от което има нужда, затова и няма да я откриете да се храни в Макдоналдс. Но дори и когато готвачът и не е до нея тя сама приготвя храната си.

Диетата, която спазва е наречена още нисковъглехидратна. Трябва да се спазват следните правила:

Яжте редовно, през  четири часа, за да имате енергия, и да не усещате глад. Не яжте сладко, подсладени напитки, бисквити, торти, не пийте газирани напитки. Забравете за преработените и консервираните храни. Пийте много вода, яжте плодове идиета зеленчуци в натурален вид, хапвайте лимони, портокали, и вземайте витамини.

Ето го и нейното меню:

Закуска: сандвич с месо, сирене и яйце, и един портокал, протеинова напитка.
Обяд: пиле, свежа градинска салата или лазаня и някакъв плод ( препоръчително е това да е ябълка или грейпфрут )
Вечеря: пиле, зеленчукова салата и чаша нискокалорично мляко или солени бисквити, парче сирене и половин чаша грозде.

Понякога между храненията, ако огладнее,  взема ядки или солени бисквити.

Не може да се отслабне само с диета, затова и тя тренира усилено, затова и всеки, който иска да отслабне няма да сгреши ако съчетае тази диета с упражнения за отслабване, повечко движение, някакъв вид спорт.

Риана – ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване