Фитнес в басейна

През лятото всяка жена се старае да има възможно най- плосък корем. Въпреки това, повечето мразят коремните преси. Ако вече сте в почивка, желанието ви да движение със сигурност рязко е спаднало. Затова ви предлагаме няколко практични упражнения, които можете да правите, докато се охлаждате в басейна.

otslabvane-tyalo

Стегнатият корем е важен за фигурата ни. Докато се плацикате, може да направите някои много полезни упражнения:

– Когато сте в басейна, облегнете гърба си на стената, отворете ръце във формата на кръст и се облегнете на ръба. Вдигнете краката до гърдите си и се върнете в начална позиция.
– Опитайте се да се задържите на повърхността, без да допирате дъното. Стегнете коремните мускули и вдигнете краката си под ъгъл 90 градуса. Отворете и затворете краката си и ръцете, без да променяте позата. Друг вид упражнение е да се опитате да се задържите на повърхността, без да потъвате.
– Изтегнете тялото си на повърхността на водата, без да потъвате.
– Започнете от вертикална позиция, без да докосвате дъното. Със събрани крака опитайте се да се опънете като стегнете корема и седалището.
– Като във второто упражнение, стегнете корема и вдигнете краката си, докато образувате ъгъл от 90 градуса. После, съберете крака и ги въртете на ляво и на дясно, ръцете за отворени във формата на кръст и са в обратна посока.
– Ръцете са на ханша, а с краката правите движение сякаш карате колело. Ако ви е трудно, облегнете се на ръба на басейна.
– Правете малки кръгове с ръцете и краката.

Направете три серии с по 10- 20 повторения на всяко упражнение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване