Аеробните упражнения

Аеробните упражнения имат най- голяма заслуга за изгарянето на мазнините. Затова, ако искате да отслабнете, изберете най- подходящата аеробна тренировка за себе си.

aerobni-uprajneniq

Едно от предимствата на тези упражнения е, че увеличават издръжливостта ни. Освен това, помагат да контролирате кръвното налягане, като се намалява възможността от инфаркт. Предпазва и от други заболявания, сред които остеопорозата. Увеличава притока на енергия и намалява стреса. Също така, подобрява ефективността на сърцето и белите дробове.

За да практикуватe  аеробните упражнения, не е необходимо да ходите на фитнес или на специални тренировки. Те aerobikaизискват само да сте в постоянно движение. Тичането и карането на колело са много добри варианти за аеробни упражнения. Дори може и да не излизате от дома си. Просто си пуснете музика и започнете на танцувате.

Препоръчително е да тренирате от 3 до 5 пъти седмично между 30 и 60 минути. Разбира се, не те претоварвайте. Започнете постепенно и когато сте уверени в силите си, можете да увеличите интензивността на движението.

Ако искате да отслабнете, желателно е да включите и спорт в ежедневието си, за да постигнете по- бързи резултати. Разбира се, може да го правите и ако искате да поддържате фигурата си, както и за да сте в тонус. Движението е част от здравословния начин на живот – прави ни по- силни, по- енергични, по- издръжливи и по- млади.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване