3 лесни упражнения за ускоряване на метаболизма

Ако искате да ускорите метаболизма си, но не знаете как да го направите, ви предлагаме 3 лесни и ежедневни упражнения, които ще ви помогнат да го постигнете. Няма да ви отнемат много време, нито много пространство, само ще изгорите мастна тъкан и ще отслабнете.

karane-na-kolelo

Една от тайните на отслабването е увеличаването на метаболизма. За да го постигнете, трябва да наблегнете на няколко аспекта, единият от които е физическата активност.

Физическата активност, най- вече аеробната, активизира мастната тъкан, за да усвои мастните киселини, които се съдържат в нея, и да ги използва като енергия. Представяме ви 3 лесни упражнения, които да изпълнявате всеки ден.

Упражнение 1. Лесно е. Не стойте дълго време седнала – не повече от половин час. Спрете и се разходете за 10 минути. Ако имате малки гирички, може да ги вземете, докато ходите, и да правите упражнения с ръцете. Може да направите 2 или 3 повторения на всеки 10 движения.

tichane-uprajneniya

Упражнение 2. Ако имате стълбище, използвайте го. Качвайте се и слизайте 5 минути, починете като ходите още 5, а след това още 5 минути се качвайте и слизайте.

Упражнение 3. Разхождайте се, избягвайте автобуса и други превозни средства. Позволено е само колелото.

Тези 3 упражнения се лесни за изпълнение и помагат за по- бързото изгаряне на мастната тъкан. Само трябва да сте постоянни.

Ако ги съчетаете с нискокалорична диета или такава с малко мазнини, ще е чудесно допълнение към програмата ви за отслабване. Ще ви помогне да контролирате високото кръвно, високия холестерол, високата глюкоза и др. Тези упражнения ще ви помогнат да подобрите и сърдечно- съдовата система.

Физическата активност е задължителна, за да имате по- качествен живот, а и не ви струва нищо. Достатъчно е да имате воля и да сте постоянни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване