4 задължителни детокс храни

cveklo

Бумът на вегетарианските хранителни режими и натурални продукти доведоха до появата на нов вид диети: детокс диетите, които съчетават храни за по- лесно изхвърляне на токсините от тялото и пречистване на организма.

Има доста детокс храни, които дори да не спазвате диета, можете да включите в ежедневието си, за да пречиствате тялото си:

1. Джинджифил. Помага за жлъчната секреция и предпазва клетките на черния дроб от химическите токсини. Не е препоръчително да приемате повече от 500 млг екстракт от джинджифил. Може да го приемате и под формата на чай или сок.

djindjifil

2. Червено цвекло. Ако пиете ежедневно по 500 грама сок от червено цвекло, помагате на тялото си да се изчисти от токсините и опасните вещества в кръвта, които увеличават кръвното налягане.

3. Чесън. Освен че предпазва сърцето, активира ензими в черния дроб и подобрява функцията му, а именно – изчистване на токсините от кръвта. Може да го включите в повечето си ястия.

4. Кълнове. 200 грама са достатъчни, за да помогнат за пречистването на организма, да презпазват от сърдечно- съдови заболявания и рак, както и от неразположения при менопауза и менструация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване