Защо модерните диети за лош вариант за отслабване

dieti-laji

Правилите сте толкова диети, че дори не си спомняте колко са? Така и не сте постигнали обаче желаните резултати. Може би просто не са били подходящи за вас…

1. Не са подходящи за вас. Проблемът с повечето диети за отслабване е, че са доста специфични и не се адаптират добре към всеки начин на живот. Казват ви какво трябва да ядете и в какво количество, но не са съобразени с вашите предпочитания.

2. Някои диети са абсурдни и опасни за здравето. Много диети за отслабване се базират на гладуването и елиминирането на определени хранителни групи. Това е абсурдно! Тези диети са прекалено строги и не са подходящи за здравето ни.

3. Карат ви да се чувствате зле. Ако започнат да ви липсват хранителни вещества, започвате да се чувствате зле както физически, така и психически. Постоянно сте в лошо настроение, а това не е подходящо състояние за пазене на диета.

dieti-zabludi

4. Помнете: модерните диети са просто бизнес. Някои от най- вредните диети за отслабване, които са станали модерни, са чисто и просто бизнес. Обикновено са тях стоят много пиари, наемат се рекламни лица и пр, но все пак, проверявайте дали твърденията, които предлагат са смислени.

5. Диетите могат да изцедят енергията ви. Ако ви липсват хранителни вещества, се чувствате изморени и без енергия. Тялото ви се нуждае от някои задължителни фактора, за да функционира правилно, а здравословното хранене е сред тях.

Здравословното хранене ли е най- добрият вариант?

Трябва да се храним здравословно и балансирано, за да се радваме на добро здраве.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване