Свежа Напитка за Бърз Метаболизъм! Виж Тук Рецептата:

otslabvane-napitka-3

Метаболизмът е серия от химически процеси, които превръщат енергията, идваща от храната, в гориво за всяка клетка. Също така, участва в контрола на нивата на глюкозата в кръвта и в много други дейности, които ни поддържат в добро здраве.

Метаболизмът работи различно в зависимост от особеностите на всеки отделен организъм и зависи от пола, възрастта, структурата на тялото и много други аспекти.

Вредните навици обаче, намаляват способността на организма ни да изгаря енергията – заседнал начин на живот, прием на алкохол, неправилно хранене. Те забавят осезателно метаболизма ни.

Ако и вие имате проблем със забавената обмяна на веществата, ви препоръчваме една много приятна напитка от грейпфрут, мента и зелен чай.

Тази приятна и освежаваща комбинация помага на тялото да се пречисти от токсините и стимулира метаболизма.

otslabvane

СВОЙСТВА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧАЙ
Тази напитка е известна по цял свят със способността си да предпазва тялото от негативния ефект на свободните радикали и излишното тегло. Богата е на антиоксиданти, витамини и минерали, които стимулират обмяната на веществата и топенето на мазнините.

СВОЙСТВА НА ГРЕЙПФРУТА
Това е най- популярният цитрус в отслабването. Подобрява ритъма на метаболизма и увеличава чувството за ситост. Помага за елиминирането на токсините и на задържаните течности в тъканите. Съдържа много вещества, които подобряват сърдечно- съдовото здраве.

СВОЙСТВА НА МЕНТАТА
Също много полезна за отслабването и елиминирането на токсините. Действа много добре върху храносмилането. Предпазва от киселинност, подобрява усвояването на хранителните вещества.

КАК СЕ ПРИГОТВЯ НАПИТКАТА:
Съставки:
-1 литър вода
-5 пакетчета зелен чай
-1 грейпфрут
-8 листа от мента
-1 лъжица мед – по избор

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Сложете водата да се вари и когато кипне, добавете пакетчетата зелен чай. Свалете от котлона. Оставете да кисне от 5 до 10 минути и добавете грейпфрута, нарязан на парчета. Сложете също листата от мента и изчакайте поне два часа преди да консумирате.
Добре е да се приготви вечерта, за да е готова напитката, когато станете. Можете да овкусите с една лъжица мед.
Резултатите се забелязват още през втората седмица на консумация.
Освен напитката, постарайте се да подобрите навиците си на живот – да се движите повече, да подобрите храненето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване