Кои храни ще ви помогнат да стопите мазнините?

otslabvane-s-dieti

За да имаме изваяно тяло, има много фактори, като метаболизмът или наследствеността. Също така добрият баланс на мазнините. Ако ги избираме правилно, подходящите мазнини ще ни помогнат да имаме добре оформен корем с релеф.

Знаем, че храненето е много важно за правилното функциониране на метаболизма. Затова е добре да сме информирани кои вещества са най- полезни в тази насока.

Например, витамин В12 превръща мазнините в енергия. Това ни помага да имаме сили за ежедневните си задачи. Можем да си го набавяме чрез консумацията месо, риба, млечни продукти и яйца.

otslabvane-kilogrami

За да топим бялата мазнина в тялото, много полезен е зеленият чай. Той съдържа антиоксиданти, които предпазват от трупане на мазнини. Пийте по една- две чаши на ден, без захар.

Можете да топите белите мазнини също чрез консумацията на здравословни мазнини – омега- 3 и мононенаситени. Можем да ги получим от зехтина, рибата, ядките и авокадото.

Пикантната храна повишава телесната температура и така топим по- лесно мазнините.

Желязото също помага за по- лесното топене на мазнини в нашето тяло. За да си осигурявате достатъчно от този минерал, яжте леща два пъти седмично.

Консумацията на протеини е много важна за функционирането на мускулите. Най- полезни са протеините, които се съдържат в лещата, рибата, и др.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване