5 навика, които ни пречат да отслабнем

Напълняването е една от последиците от неправилната работа на организма. То е пряко свързано с бавната обмяна на веществата. Ако искате да отслабнете и да си върнете формата, ето кои 5 вредни навика трябва да преборите:

baven-metabolizam

Не закусвате. Дори да не ви се вярва, гладът, липсата на протеини и дефицита на хранителни вещества са сред основните причини за напълняване. Ако тялото няколко дни не приема подходяща храна, вместо да гори калории, започва да ги натрупва. Причината е, че влиза в състояние на „оцеляване“, защото не получава вещества и затова не може да харчи това, което е натрупало.

Стоите по 8 часа седнала. Ако стоите седнали около 8 часа на ден, няма да има полза да ходите за половин час на фитнес или да се разходите. Няма да е достатъчно, за да спрете превръщането на мускулите в мазнина. Влизате в групата на хората със заседнал начин на живот.

Спите по- малко от 8 часа на ден. Изследвания са доказали, че ако спите по- малко от 8 часа дневно, сте по- lipsa-na-sunсклонни да ядете въглехидрати. Така че, ако сте на диета за отслабване, се постарайте да спите достатъчно.

Храната ви е бедна на желязо. Увеличете приема на храна, богата на желязо, когато сте в цикъл, тъй като метаболизмът ви може да бъде засегнат. А мускулите да получават по- малко кислород, отколкото им е необходим.

Не консумирате калций. Горенето на калории е пряко свързано с приема на калций. Затова консумирайте повече обезмаслени млечни продукти и ще отслабвате по- бързо.

Неправилното хранене е сред навиците, които забавят метаболизма ни. Но ако го промените, ще станете по- здрави и ще отслабвате по- бързо. Не спирайте да спортувате или да се разхождате, за да поддържате организма си активен.

За влиянието на калция върху здравето ни. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване