4 рецепти за чай за плосък корем

plosak-korem-retsepti

Има много начини да стопим мазнините по тялото, като сред тях са тренировки поне 3 пъти седмично поне по 30 минути, здравословно хранене и домашни рецепти.

Когато комбинираме всичко това, може да успеем да отслабнем, да стегнем тялото и да стопим мазнините, които да натрупани в определени части на тялото. На някои места обаче е особено трудно, като корема и ханша.

Ето четири рецепти за чай, който ще помогне за топенето на мазнините:

1. Чай от мед и канела. Тази напитка помага за топенето на мазнините, регубира и метаболизма. Пийте по една чаша сутрин на закуска и една чаша преди лягане. За да го приготвите, добавете в чаша гореща вода 1 с.л. мед и 1 с.л. канела на прах. Разбъркайте добре и оставете да престои 5 минути преди да изпиете.

med-kanela-chai
2. Чай от лимон. Помага за отслабването, топенето на мазнините и подобрява храносмилането. За да приготвите напитката, ви трябва лимонов сок и чаша гореща вода. Пийте напитката на гладно. Може да добавите малко мед или джинджифил.
3. Чай от чесън и лимон. Регулира метаболизма, подобрява храносмилането и стимулира чревния тракт, елиминира газовете. За да я пригответе, се нуждаете от скилидка чесън, 2 лимона и един литър вода. Сложете водата да ври, когато е готова, сложете чесъна, нарязан на малки парченца, лимоновия сок от двата лимона. Оставете да изстине и изпийте. Пийте напитката сутрин на гладно, следобед и след вечеря.
4. Чай от дафинов лист и салвия. Помага да имаме плосък корем, подобрява храносмилането и елиминира токсините. Трябват ви 5 дафинови листа, 4 листа от салвия, 1 ч.л. канела на прах, 1 литър вода. Сложете водата да ври в тенджера. Когато се появят мехурчета, сложете дафиновия лист, салвията и канелата. Оставете да ври още 15 минути, свалете от огъня. Прецедете и оставете да престои. Пийте сутрин на гладно в продължение на 4- 5 дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване