3 рецепти за Чай за Отслабване – Виж Тук:

otslabvane-chai

Трупането на мазнини по корема е сред най- големите проблеми при хората, които водят заседнал начин на живот. До голяма степен това състояние е свързано с хранителните навици, но може да се дължи на хормонално или метаболитно разстройство.

За да успеем да се преборим с мазнините по корема, трябва да увеличим метаболизма си, за да престане да трупа. Освен чрез спорт, можем да го постигнем и чрез подходящи билкови комбинации.

Ето няколко рецепти за чай, които помагат за топенето на мазнините по тялото:

1. Бял чай с джинджифил и канела
Тази комбинация от мощни съставки ще стимулира топенето на мазнините. Също така, ще ни помогне да изхвърлим токсините и ще ни предпази от вредното въздействие на свободните радикали. Подобрява работата на кръвообращението, така че да изразходваме максимално енергия. Съдържанието на витамини и минерали подобрява работата на метаболизма, предпазва от дисбаланс на захарта и наднормено тегло.
Съставки:
-10 грама бял чай
-5 грама пресен джинджифил
-2 грама канела
-30 мл лимонов сок – по желание
-1 ч.л. мед
-500 мл вода
Начин на приготвяне:
Слагаме водата да се загрее, докато кипне. Добавяме белия чай, пресния джинджифил и канелата на прах. Оставяме да престои 10 минути, прецеждаме и добавяме лимоновия сок и меда. Пием, докато още е прясно и най- добре на гладно. Трябва да се приема чая поне 3 пъти седмично.

otslabvane-chai-1

2. Чай от ройбос с мента и женско биле
Тази смес регулира рН на кръвта и помага за изчистването й от токсините. Високата концентрация на алкалини засилва действието на метаболизма, като също подобрява здравето на кожата и костите. Подобрява способността на тялото да преработва захарите и мазнините в енергия. Предпазва лигавицата на стомаха от болки и възпаления.
Съставки:
-500 мл вода
-10 грама чай от ройбос
-5 грама прясна мента
-5 грама корен от женско биле
Начин на приготвяне:
Слагаме да се вари водата и когато заври, слагаме ройбоса, ментата и женското биле. Оставяме да престои 10 минути и прецеждаме. Пием по 1-2 чаши на ден.
3. Зелен чай с лайка и шипка
Зеленият чай е сред най- полезните напитки за отслабване. Тази смес подобрява работата на метаболизма и улеснява изразходването на енергия, за да можем да отслабнем.
Съставки:
-5 грама зелен чай
-5 грама лайка
-5 грама сухи шипки
-5 грама сух хибискус
-500 мл вода
Начин на приготвяне:
Когато водата заври, слагаме всички съставки. Изчакваме да накиснат за 10 минути. След това прецеждаме. Пием по 1-2 чаши на ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване