Зеленият шейк за отслабване на звездите

Холивудските звезди са символ на красотата и здравето за много хора по света. Не всички обаче могат да се нарекат модели за подражание. Затова трябва да внимаваме от коя звезда да се вдъхновяваме, защото някои прекрачват границите на здравословното в името на слабата фигура.

zelen-sheik-zvezdi

Алесандра Амброзио, Джесика Бийл, Меган Фокс- сред почитателките на зеления шейк

От друга страна, редица холивудски знаменитости са символ на здравето. Зеления шейк, известен още като шейка на звездите, е популярен от доста време – помага за отслабването, активира метаболизма, предпазва от запек. Освен това, съдържа важни витамини и минерали.

Сами по себе си шейковете не са толкова ефективни, което означава, че трябва да се включат в здравословно меню, съчетано с редовни физически усилия.

Зеленият шейк прави корема плосък, подобрява кръвообращението, състоянието на кожата, помага за изхвърлянето на токсините и поддържането на желязото.

zelen-sheik-otslabvane

КАК СЕ ПИЕ ЗЕЛЕНИЯТ ШЕЙК?

Пийте по 3 чаши на ден: една сутрин на гладно, друга като следобедна закуска, и накрая, преди лягане.

То съставките за приготвянето на шейк за 3 чаши:

– 5 листа къдрава маруля
– 6 листа спанак
– 2 чаши вода или кубчета лед
– 1 ябълка
– 1 круша
– 1 банан
– 4 стръка целина
– Лимонов сок

Сложете всички съставки в блендера, нарязани на кубчета. Разбийте, докато получите хомогенна смес. Сложете в хладилника и пийте, когато имате нужда.

ЗАБЕЛЕЖКА: Съчетавайте този шейк или който и да е друг шейк за отслабване със здравословен хранителен режим, физически режим и достатъчно количество вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване