Как звездите отслабват за филмите си

Тайната на холивудските звезди за перфектно тяло е винаги една и съща: диета плюс тренировки. Най- важното обаче е хранителният режим. Без значение колко тренирате, ако диетата ви не е подходяща, няма да постигнете добри резултати.

bradli-kupar-djenifer-lourans

Бен Афлек – „Диета с шест хранения“. Въпреки че има добра физика, на актьорът понякога му се налага да полага по- сериозни усилия за някой филм. За да се подготви за филма The Town, носителят на „Оскар“ се подлага на строг тренировъчен режим и на диетата с шест хранения. При всяко хранене, Афлек трябва да приема по 45% въглехидрати, 33% протеини, 20% есенциални мазнини (бадеми, ленено семе).

Хю Джакман – „Въглехидрати преди 15 часа, 3 грама протеини на килограм“. Актьорът не изключва въглехидратите от менюто си, а само ограничава консумацията им до 15 часа. Овес за закуска, пълнозърнест ориз и сладки картофи за обяд. За да натрупа мускули, трябва да яде по 3 грама протеини на килограм телесно тегло.

hiu-djakman

Дженифър Лоурънс: „Диета без наситени мазнини“. Актрисата от „Игрите на глада“ не си пада по диетите. Но за да влезе във форма за филма, намалява наситените мазнини, но не елиминира въглехидратите, тъй като й дават сили да тренира за ролята на Катнис Евърдийн.

Брадли Купър – „Диета без рафинирани въглехидрати“. За един от филмите си актьорът трябваше да свали известно количество килограми. Това постига като изключва рафинираните въглехидрати.

Джесика Чъстейн – „Веган диета и йога“. За филма си от 2011 The Help актрисата трябва да отслабне със 7 кг, за да се въплати в ролята на героинята си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване