Заблудите при диетите за отслабване

Ще ви запознаем с най- известните изречения, които обикновено изникват в ума ни, когато започнем диета за отслабване. Тези твърдения обаче, освен че не са правилни, понякога могат и да застрашат здравето ни.

zabludi-dieti

1 . Да ядем малко, но често през деня помага да отслабнем. Вярно е, че не трябва да минават много часове между храненията. Но ако ядете постоянно, макар и по малко, ще забравите колко калории сте приели.

2 . По- добре да не вечеряте. Единственото, което ще постигнете, е да се събудите много гладни и няма да успеете да починете добре.

3 . Гладуването е ефикасен метод за отслабване. Решението е не да спрете да ядете, тъй като така само ще загубите мускулна маса и ще провокирате йо- йо ефект.

4 . Кафявата захар е по- подходяща от бялата при отслабване. Нейните калории и състав са същите. Единствената разлика е, че кафявата захар не е рафинирана и затова запазва минералите си и други полезни за организма вещества.

5 . Диетичните продукти помагат да отслабнем. Има по- малко калории, но не е вярно, че съдържат малкоdieti-mitove мазнини или че са диетични. Освен това, засищат по- малко от нормалния вариант, и накрая се оказва, че сте яли повече.

6. Дебелее се от пастата и картофите. Двете храни имат място в балансираните диети за отслабване. Те зареждат с фибри и енергия за през деня. Но не трябва да прекалявате с количеството и трябва да ги избягвате на вечеря.

7 . Ананасът помага за топенето на мазнините. Не е вярно.

8 . Пълнее се от салата на вечеря. Те са много препоръчителна вечеря, ако искате да отслабнете и да се насладите на възстановяваща почивка.

9 . От масажи се отслабва. Те само помагат да изхвърлянето на излишните течности или за отпускането на мускулите за по- добра циркулация. Само по себе си, не помагат за отслабването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване