8 златни съвета за Отслабване Без Диети

otslabvane-hrani

Диета с малко въглехидрати, протеинова диета, зеленчукова диета и пр. Различните видове бързи диети за отслабване не са особено ефикасни, особено ако искате да свалите повече килограми. Най- добрата диета, която можете да спазвате, е тази, която вие сами можете да контролирате и определяте.

Ето няколко полезни съвета как да отслабнете по- бързо:

1 Бързи диети за отслабване, спазвани от други хора. Ако сте се опитвали да спазвате диета на други хора и не сте постигнали никакъв резултат, не се изненадвайте. Това е нещо очевидно. Диетите са нещо сложно за прилагане и това, че някой е успял да отслабне, не означава, че и на вас ще ви помогне. Спецификите на всеки организъм изискват различен подход при всеки.

2 Упражнения. Те помагат да топим мазнини, да извайваме фигурата си и да поддържаме метаболизма си на макс през целия ден.

3 Метаболизъм. Скоростта, с която тялото усвоява храната и напитките, е много важна. Колкото по- бърз е метаболизмът ви, по- бързо ще отслабнете. Трябва да се опитате да ускорите метаболизма си, ако искате да отслабнете. Но как можете да го направите? Хранете се по- често и на по- малки порции през деня.

Метаболизмът зависи също от възрастта, телосложението и начина на живот. Ако родите ви не са слаби, вероятно и вие няма да бъдете. Възрастта е много важна – с времето метаболизмът се забавя. На 30 вече е доста по- бавен, отколкото на 20.

Полът също влияе – метаболизмът на мъжете е по- бърз от този на жените.

4 Няколко трика за отслабване:

Фибри и ябълки. Фибрите са една от тайните на отслабването. Помага ни да се пречистваме от токсините, както и други вещества, които не са полезни на тялото. Така че, диетата ви за отслабване, трябва да е богата на фибри.

Килограм на седмица. Това е полезна стратегия, от която можем да научим колко калории се съдържат в един килограм.

Един килограм съдържа 3500 калории.
Ако приемате по 2000 калории на ден, при седем дни в седмицата, консумираме за седмица 14000 калории.
За да свалите килограм, трябва да приемете 10500 калории. Когато отслабване, трябва да намалим с ¼ калориите, които приемаме по принцип, и оставаме с 3500.
3500 разпределени на 7 дни, крайният резултат е 500.

За да сваляте по 1 килограм седмично, трябва да приемате 500 калории по- малко на ден.

5 Плодове и зеленчуци. Тези храни са много важни за тялото, не само заради отслабването. Богати са на витамини и минерали, които ни осигуряват енергия. Включете ги във всяко хранене. Освен това, са богати на фибри.

6 Малки закуски. Ако много ви се доядат бисквити или вафла, или нещо друго любимо, но калорично, по- добре е да не се лишавате. Но трябва да хапнете малко количество, в противен случай усилията ви ще отидат на вятъра.

7 Бърза храна. Това е най- вредната храна, особено за хора, които искат да отслабнат. Но дори да нямате проблем с килограмите, старайте се да я отбягвате. Ако искате хубава фигура, забравете за нея.

8 Газирано. Ако искате да отслабнете, трябва да избягвате и газираните напитки, дори диетичните. Освен това, този тип напитки са много вредни за здравето ви, тъй като съдържат много захар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване