Няколко начина за сваляне на 7 килограма

otslabvane-zastoi

Седем килограма е сложно за сваляне количество, но не е и невъзможно. Точно толкова имат за сваляне повечето хора. Има много начини, за да го направим здравословно.

Някои варианти са бързи, други по- бавни. Но важното е да имате алтернативи, които могат да ви помогнат. Ето няколко:

СРЕДИЗЕМНОМОРСКА ДИЕТА

Съдържа плодове, зеленчуци, месо без тлъстини, зърнени храни, бобови и пр. В диетата не можем да включваме бяло брашно, захар и нездравословни мазнини. Хранете се възможно най- натурално. Диетата трябва да е добре организирана. Храненията са по 5 или 6 на ден, количествата – умерени. Порциите да са малки или средни.

Ако сте гладни, трябва да включите с малко калории, като: плодове, зеленчуци, варнео яйце, шепа ядки, нискомаслено сирене. Пийте по 2 литра вода на ден. Така не само пречистваме тялото, но и потискаме глада.

sredizemnomorska-dieta-meniu

ВЕГАН ДИЕТА

Помага да елиминирате брашното, месото и други вредни храни от храненето ви. Яде се основно кълнове, сурови зеленчуци, плодове, много салати, семена, ядки, шейкове. Всичко трябва да е сурово – да не е готвено на повече от 42 градуса.

Тази диета ще пречисти тялото ви от токсините. Но може да се налага да взимате допълнително витамини и минерали.

НИСКОВЪГЛЕХИДРАТНА ДИЕТА

Един от най- добрите начини за бързо сваляне на теглото. Забравете за брашното, захарта, тестените изделия, пастата и пр. Ще ядете само зеленчуци, плодове, месо и пр. Добър вариант за бързи резултати в отслабването. Но след края на диетата, трябва да се захранвате бавно, за да се предпазите от йо- йо ефект.

САМО УПРАЖНЕНИЯ

Ако започнете редовно да се движите и да тренирате, със сигурност бързо ще свалите 4 килограма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване