Диета 6 венчелистчета: струва ли си да я пробваме?

6 petalsНапоследък на огромна популярност в интернет се радва една диета с романтичното име „6 венчелистчета“. Според тази диета, човек може да отслабнете с 3 до 5 килограма за шест дни. И това е факт! В края на краищата, много хора са успели да се отърват от няколко излишни килца благодарение на тази диета. Доказателство за това са положителните отзиви по страниците на много интернет форуми.

И така от къде се взе тази толкова интересна диета? Смята се че тази диета е разработена от Анна Юхансон, популярен диетолог от Швеция, благодарение на нея са отслабнали хиляди жени. Какво всъщност представлява? Диетата „6 венчелистчета“ се основава на прост принцип на маргаритките, който както знаем цветове се състоят от 6 венчелистчета. От там идва и нейното име.

Всеки ден трябва да се консумират определен набор от продукти, както и към края на деня, подобно на игра състояща се от нива, можете да вземете листче и да преминете към следващия етап на диетата.

Диетата се основава на два принципа: моно-диета, когато се използва само един продукт през целия ден, както и на разделното хранене – когато белтъчини и въглехидрати се консумират отделно един от друг.

diet berdasarkanДиетата „6 венчелистчета“ предполага следния график на хранене:

Ден първи: Може да се яде само риба от всякакъв вид.

Втори ден: само плодове от всякакъв вид, които могат да се консумират както сурови така и сготвени.

Трети ден: Варени пилешки гърди без кожа.

Четвърти ден:  пълнозърнени храни, които не са печени, слънчогледови семки и варени зърнени храни.

Пети ден: Ден посветен на ферментиралите млечни продукти, може да се яде прясно и кисело мляко, сирене, кашкавал, извара и т.н.

Шести ден: Всеки  желан от вас пресен плод.

През тези дни, в зависимост от вашите менюто, можете да ядете само един продукт, който е в списъка по-горе във всякакви количества,  ограничения има само върху начина на готвене. Варете, печете, но в никакъв случай не пържете храната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване