Диетата на Крейг

диетаТази диета е създадена от Сидни и Джони Крейг. Те основават цяла компания, отдадена на отслабването през 1983 г. в Австралия. Тя вече има клонове и във САЩ, Пуерто Рико, Канада и т.н.

Основната задача на тази диета е да ви научи да се храните здравословно и да отслабнете. Тя включва консумация на 60 % храни, богати на въглехидрати, 25% на протеини, а дневния прием не трябва да превишава 2000 калории. Хората, които искат да отслабнат освен тези храни могат да си хапват и пресни зеленчуци, пълнозърнести храни, плодове, млечни продукти с ниско съдържание на мазнини.

По принцип нито една храна не е определена като вредна разбира се ако не се прекалява с нея и да се комбинира с полезни продукти и редовно спортуване. Диетата позволява понякога и да прегрешавате с различни кулинарни изкушения, да седиета поглезите мъничко. В центъра на Крейг се приготвят списъци с диети, разрешени и забранени храни, съобразени със спецификите на пациентите. Приготвят и специални храни за тях – пакет такава храна струва 500 евро за един месец.

Ако искате сами да изпробвате тяхната популярна диета,  ето ви примерно меню:

Закуска: три сварени яйца и няколко парчета сирене, а за десерт – един грейпфрут

Обяд: зеленчукова салата, варено или печено пилешко месо, една ябълка

Вечеря: зеленчукова салата и риба

Представяне на диетата на

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване