Да отслабнем в лицето!

вевевВсички жени в края на лятото с опасение гледат показанията на кантара, както и … в огледалото. И ако цифрата в безмилостния кантар е повече или по-малко неприятна  – всичко е ясно – трябва или да се премине на строга диета и пост или да се увеличи ходенето пеша. Но какво да направи човек, чието лице е заприличало на превтасал козунак? Разбира се, пълното, непривлекателно лице не е катастрофа, какъвто е случаят с вродените дефекти, когато е необходимо пластична операция на ушите или носа, но прекалено кръглите бузи и двойната брадичка очевидно не са на мода, така че трябва да се действа по специална програма за диетично отслабване на лицето!

Диета за отслабване на лицето

По принцип, дори ако просто започнете да се храните правилно, като се избягват излишните мазнини и прости въглехидрати, най-накрая последната стъпка на диетата е да отслабнете и в лицето. Но се смята, че най-ефективният отслабващ ефект на тази диета за лицето имат  плодовете.

Яжте плодове като ябълки, киви, портокали и избягвайте яденето на банани и грозде.

Също така е полезно да се пият повече течности: зелен чай без захар, минерална вода, прясно изцедени сокове, билкови чайове. В идеалния случай, ако диетата се допълва с гимнастически упражнения – успехът ви е в кърпа вързан.

Упражнения за лице

дддаНякои гимнастически упражнения, които можете да направите сами, дори седящи пред телевизора:

1. За отслабване на бузите, докато следите любимият си сериал: последователно произнасяйте „заклинанието“, „У“ – „X“, силно напрягайки мускулите на бузите. Така всеки ден в продължение на няколко серии от 10 повторения.

2. За да премахнете двойна брадичка трябва да се сгъва с една ръка в юмрук, а вторият – за покриване на първата ръка, вдигна брадичката си, натиснете 10 пъти. В този случай, Вие ще почувствате как мускулите на брадичката се стягат. Между другото, в съответствие с този принцип работят новите тренажори, предназначени за тази цел.

3. Също така, ще стегнете брадичката ако произнасяте магическата комбинация от буквите „A“, „Хикс“, „У“, разтягайки се доколкото е възможно и по-силно устните.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване