Звезден силует или 9 тънкости за стройна талия от Холивуд!

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Как на всяка цена да придобиете фигурата на холивудска звезда и дали това е възможно? Да! Сега ще ви представим няколко диети и начина да отслабнете, проверени не един или два пъти от холивудските звезди!

Пенелопе Крус и ДженифърЛопес  – нито ден без хубава закуска!

Всички най-известните треньори съветват клиентите си да закусват не по-късно от 30 минути след събуждане сутрин. След закуска мозъкът получава сигнал, че храната е била доставена в организма и започва да изгаря собствените си резерви от мазнини. Но ако не се яде сутрин, тялото смята, че са настанали гладни дни и  съхранява всички мазнини в резерв. Затова диетолозите силно препоръчват да се яде определено количество овесени ядки и няколко яйца за закуска. След подобна закуска през целия ден ще човек ще бъде бодър и няма да му се дояжда чак до пладне!

Всички изследвания отдавна са доказали, че тези, които закусват редовно отслабват няколко пъти по-бързо. Това е, защото в  противен случай метаболизма става по-бавен, апетитът се повишава и като резултат, когато се върне у дома вечерта,  човек изяжда огромна порция за да засити гладът.

Камерън Диас

Камерън Диас

Камерън Диас – твърдо  „не“ на въглехидратите преди важно събитие.

Треньорът на звездата, който е и член на Националната академия по спортна медицина на Съединените щати, забранява на красавицата да  ядат прости въглехидрати като тестени изделия, сладкиши, картофи и някои други продукти, ако й предстои някое важно събитие като, например, разходка по Червения килим или премиера на поредния й блокбъстър. Той казва, че всички тези храни съдържат много захар и калории, така че не е време да ги горят с интензивни тренировки и тежки диети.

Ан Хатауей, Хайди Клум и Лив Тайлър обичат горещото!

Дейвид Кирх помогна на супермодела Хайди Клум бързо да се  възстанови след раждането. Той също така тренира и двете други споменати звезди. Кирх препоръчва на своите звездни клиенти да добавят към храната … лют пипер, тъй като, освен че става по-вкусно, подправката помага да се постигне  чувство на ситост по-бързо.

Всъщност не е тайна, че хората, които си падат по лютите чушки ядат много по-малки порции и калориите в телата им изгарят по-бързо. Така че, ако ви позволява стомаха, добавяйте малко повечко люто в менюто си.

Холи Бери

Холи Бери

Холи Бери и Джесика Алба: 5-4-3-2-1- тънка талия!

Този метод помага на момичетата да си върнат старата форма  след бременността. Треньорът им винаги е бил враг на нискокалорични диети, но препоръчва дългите и приятни разходки. Той напълно забранява мазните сосове, а захарта трябва да бъде драстично намалена, както и солта. Този метод включва три хранения, две закуски и 1 литър вода на ден. Менюто може да се състои от пресни зеленчуци, риба и пилешко месо, задушени зеленчуци, плодове и много вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване