По една чаша сутрин от тази напитка топи безпощадно мазнините! Виж Тук:

otslabvane-chia-4

Семената от чия са известни като супер храна и са идеалната добавка за всяка диета за отслабване.

Богати са на витамини, минерали, фибри, протеини и антиоксиданти. Затова, водата от чия е чудесен начин да започнем деня. Ускорява метаболизма и помага за отслабването.

Как ще ни помогне за отслабването?

Семената от чия ни помагат да се чувстваме сити за повече време. Поддържа нормални нивата на глюкозата  и в съчетание с физическа активност, помага за изграждането на мускулната маса.

Рецепта

Слага се половин лъжица чия в 200 мл студена вода. Поставя се сместа в хладилника за 1 час и после, когато семената набъбнат, могат да се добавят портокал, лимон или краставица.

otslabvane-chia-5

Важно е да помним, че трябва да съчетаем напитката със здравословен режим на хранене. Добре е да избягваме най- калоричните храни, да не преяждаме и да не се храним след определен час вечер. Последното хранене за деня трябва да е поне 2-3 часа преди сън.

Двигателният режим също е от изключително значение. Дори на да не се ходи на фитнес, може да се правят упражнения вкъщи, тъй като в интернет може да се открие огромно разнообразие от тренировки, подходящи за всякакви възрасти и случаи. В краен случай, може да се наблегне повече на ходенето пеша.

Ако не променим хранителните и двигателните си навици, сама по себе си нито чията, няма как да направи чудеса на фигурата. Без да си мръднем пръста, не можем да очакваме желаните резултати.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване