Защо е хубаво да има бобови растения в диетата за отслабване

Не се притеснявайте да включите бобовите растения в диетата си за отслабване – засищат, бедни са на калории, доставят фибри и протеини.

bobovi

Храненето е най- важното, ако искате да отслабнете. Разнообразното и здравословно хранене, в съчетание с физическа дейност, ще ви помогнат да постигнете фигурата, която желаете.

Бобовите растения не трябва да отсъстват от диетата ви за отслабване. Богати са на протеини, бедни са на мазнини, дават енергия, засищат и са вкусни. Също така не са много калорични. Разбира се, важно е и под каква форма ще ги ядете, за да има ефект за отслабването.

КОИ БОБОВИ РАСТЕНИЯ ДА ВКЛЮЧИТЕ В ДИЕТАТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ?

Боб/фасул. Богати на фибри и протеини. Шарения боб съдържа 14 грама фибри и 15 грама протеини на всеки 250 грама. Черният – 15 и 15. Традиционния – 11 и 15.

Соя. Освен че е много богата на протеини, съдържа малко мазнини и калории. Соята може да се консумира под leshtaразлична форма – тофу, мисо, и пр . Има почти всички характеристики на месото. Разбира се, не взимайте генномодицирана, тъй като още не се знае какви точно са последиците от нея.

Леща . Можете да я приготвите под формата на различни ястия – супа, манджа, салата и пр . Не я гответе с много мазнина. Засища, вкусна е , доставя фибри, желязо и различни хранителни вещества.

Нахут. 250 грама нахут ви доставят 13 грама фибри и 15 грама протеини. Може да го включите под различна форма в ежедневното си меню.

Бакла. Идеални са за диета за отслабване. Освен че са богати на протеини и бедни на мазнини, пречистват много добре тялото.

Защо е полезна лещата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване