Как да включите протеини във вашата диета

Протеините са необходими за растежа, поддържането и възстановяването на тъканите, но не винаги в нормалното ни меню има достатъчно количество за тялото ни.

протеини1

Протеините са храни, изградени от вериги аминокиселини, които са необходими за образуването на хормони, ензими, храносмилателни сокове и антитела.

ПРОТЕИНИ  ЗА ВАШАТА ДИЕТА

Учените са открили, че ако ядете повече въглехидрати за сметка на протеини, намалявате ефекта от упражненията. Затова ви предлагаме 6 протеини , богати на протеини, които можете да включите в менюто си, ако искате да отслабнете без строги диети.

1 . Соя. 250 грама съдържа 22 грама протеини. Освен това, те са много добър източник на витамин К. Соята подобрява теглото ви и топенето на мазнините.

2 . Риба тон. Една консерва от рибата съдържа около 25 грама протеин.

3 . Леща. Предлага около 17 грама протеини. Добър вариант за сваляне на кръвната захар, според научните издания.протеини

4 . Кисело мляко. Чаша от млечния продукт съдържа между 15 и 17 грама протеини.

5 . Житен зародиш. Маслото от житен зародиш намалява окисляването и образуването на тромби.

6 . Мляко от шоколад. Чаша от течността ви носи 11 грама протеини.

Тези продукти могат да се ядат поотделно, както и като част от други ястия. Освен че ще доставят на тялото ви достатъчно протеини, витамини и минерали, те ефективно ще ви помагат и в отслабването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване