Да свалим шкембето с мед!

framar_medena_dietaМедената диета е ярък пример за ефективна въглехидратна диета. И то е не само ефективна, но също така и полезна за здравето. Какво знаете за „правилните“ и „неправилните“ въглехидрати? Дори и да не сте чували за тях, спокойно тази диета се базира изцяло на действието на „правилните“ въглехидрати.

Те лесно се абсорбират от организма, не образуват излишни килограми  и при определени условия помагат активно да се намали теглото. Тези условия създава и медената диета.

Медената диета – една от най-ефективните и здравословни диети!

Високото съдържание на  въглехидрати в нея задейства механизма за разход на собствените запаси от енергия, а именно на подкожната мастна тъкан. Всъщност медената диета не се нарича високовъглехидратна заради многото въглехидрати в меда, напротив. Помислете сами, когато тялото ни поеме твърде много от тях, тялото преобразува въглехидратите в мазнини. В медената диета има много ниско съдържание на белтъчини и мазнини. Следователно процентът на въглехидрати е много по-голям, а оттам идва и името – високовъглехидратна.
Когато сте на диета с мед можете да ядете всички храни във всякакви комбинации, но като ограничавате храната по 1200 калории на ден.
honey
Всеки ден сутринта ( един час преди хранене ) и вечер ( 2 часа преди сън) на празен стомах да се пие по чаша медовина.

Можете да си приготвите медовина по следната рецепта: една супена лъжица мед, разтворен в 100 грама топла вода. По желание може да се добави и сок от лимон.

Медена  диета, вариант две:
Този диета е предназначена за спазване в рамките на 14 до 16 дни. С тази диета ще свалите от 2 до 6 кг.

За закуска, обяд и вечеря да се яде по една чаена лъжичка мед. Освен мед, включете в менюто и нискомаслени млечни продукти, приготвени без скорбяла зеленчуци, цитрусови плодове , горски плодове и натурални кисели сокове.
рреяЗеленчуци и плодове могат да се ядат веднъж на ден, за предпочитане след обяд.

Чай и минерална вода може да се пият без ограничения.

Необходимо е да се яде пет пъти на ден – закуска, втора закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване