Как да отслабваме, без да се отказваме от любимия си десерт? Виж Тук:

otslabvane-desert

Ако не можете да се откажете от любимия си десерт, но искате да се разделите с излишното тегло, не се отчайвайте. Възможно е да не се лишавате от сладкото удоволствие в живота си и да постигнете желаните килограми.

Но това съвсем не означава, че можете да го ядете, когато и както си искате. Предлагаме ви 7 съвета, които ще ви позволят да си хапвате от любимия десерт, без това да се отрази на килограмите ви:

1. Най- тежката храна, като десерта, трябва да се яде или на закуска, или на обяд. След това вечерята трябва да е много лека. Яденето на тежка храна в края на деня води до напълняване, защото тялото не може да изгори излишните калории.

2. Яжте много пресни плодове и зеленчуци. Те са нискокалорични, но засищат идеално.

3. Десертът се яде в умерена порция след хранене, а не вместо хранене.

otslabvane-desert-1

4. Внимавайте с ежедневния прием на калории. Ако ви е трудно, можете да си водите дневник. Отслабването зависи най- вече от броя на калориите, които приемаме и изразходваме. Дневният калориен прием трябва да е между 1400 калории и 2000 калории.

5. Избирайте десерти, които съдържат съставки с ниска масленост, нискокалорични подсладители и пр. Дори да намалим със 100 калории дневния си прием чрез подобни замени, разликата ще се усети.

6. Правете редовно упражнения, за да изгаряте калориите, да отслабвате и да поддържате форма. Препоръчва се физическа активност с умерено натоварване. Това означава здрава работа, за да се ускори сърдечната честота и да започне потене, но в същото време да има възможност за поддържане на разговор.

7. Ако правенето на упражнения не ви допада, опитайте с каране на колело, тичане, плуване и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване