4 трика да залъжем стомаха, че е пълен

otslabvane-14

Малка здравословна закуска между основните хранения е относително безобиден, но ако започнете да прекалявате, ще включите много излишни калории в храненето си и това ще се отрази на теглото ви.

Най- лошото е, че тази малка закуска може да не узапти апетита ви, което още повече ще провокира глада ви. Така че, днес ще ви помажем няколко начина как да залъжете стомаха си и да го накарате да „повярва“, че е пълен, за да не ви се налага да ядете още.

1 ПИЙТЕ ВОДА

Пиенето на вода е ефикасен метод да напълните стомаха си. Ако стомахът и мозъкът ви забелязват, че ги лъжете, яжте плодове и зеленчуци, като краставици и ябълки. Те не само съдържат много вода, но също фибри и други полезни вещества.

2 ЯЖТЕ В ПО- МАЛКА ЧИНИЯ

Чрез тази оптична илюзия ще си мислите, че ядете много повече от необходимото. Когато ядем в по- голяма чиния, порцията храна ни изглежда по- малка. Но същата порция в малка чиния може да изглежда доста по- голяма.

voda-2

3 ИЗБЕРЕТЕ ПО- ГОЛЯМА ВИЛИЦА

По същия начин като горния случай, по- голямата вилица ще ни накара да мислим, че ядем много повече.

4 ДЪВЧЕТЕ БАВНО

По- бавното хранене осигурява време на мозъка да усети ситост в стомаха и да спрем да ядем навреме. Оставяйте приборите си на масата между две хапки, така ще се наслаждавате повече време на храната.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване