Ако не можем да спазваме диета, тези 11 съвета ще ни помогнат да отслабнем:

otslabvane-23

1. Да ядем бавно
Не трябва да бързаме, когато се храним. Поемаме малки хапки, дъвчем по- дълго време, за да усетим вкуса на храната. Така ще ядем по- малко.
2. По 1 чаша вода преди прием на храна
Това е хитър начин за ускоряване на  метаболизма. Освен това, облекчаваме храносмилането. По този начин се предпазваме от трупане на мазнини.
3. Без бяла захар
Тя е най- вредната храна за теглото. Води до бързо напълняване, води до редица метаболитни проблеми. Най- лошото е, че се съдържа почти във всички храни. Но когато можем да я избягваме, трябва да го правим.
4. Без алкохол
Много е калоричен, така че по- добре да се въздържаме. Ако все пак има специален повод, трябва много да внимаваме.
5. По- малки порции храна
Важно е да контролираме порциите си. Иначе, в противен случай, много лесно можем да се отпуснем и после да останем неприятно изненадани.

dieta-4
6. Да се избягва газираното и бързата храна
Този тип продукти съдържат голямо количество калории и вредни вещества. Неустоимият им вкус се дължи само да подправки, които водят до пристрастяване. Така че, е по- добре да отвикнем от тях.
7. Пет приема на храна дневно
Повечето диетолози препоръчват това разпределение на храната вместо на 3 приема. При пет дневни хранения метаболизмът работи по- добре, а и за храносмилането е по- лесно.
8. Упражнението планк
Това упражнение е сред най- добрите за изгаряне на калории и топене на мазнини по тялото. Не изисква много време или пък специално място. Достатъчно е да се задържим в правилната позиция колкото време ни е по силите.
9. 30 минути кардио, пет пъти седмично
Гарантиран начин за значително да намаляване на телесното си тегло. Може да е тичане, каране на колело, плуване, по- бързо ходене и пр.
10. Упражнения за стягане
Кардиото ни помага да изгорим излишните калории, а тези упражнения да оформяме тялото.
11. Изправен гръб
Много е важно, за да изглеждаме добре, а и за да не се напряга тялото излишно, което често води до проблеми със костите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване